Op zoek naar een INTERIEURONTWERP wat bij je past als een perfect gesneden maatpak?

Ik reik je graag de hand!

interieurinspiratie

"Een ontwerp draait slechts om twee dingen: authenticiteit en beleving"

Ik kan een heel spannend en lang verhaal vertellen over Huis Van Hees, maar dat doe ik niet. Laat ons gewoon even kennismaken en ervaar zelf wat ik te bieden heb. Ik vertel geen ingewikkelde verhalen. Ik heb geen complex interieurconcept. Bij mij draait het gewoon om authenticiteit en beleving. Mijn ontwerpen zijn een mix van mijn passie voor interieur, natuur en bewustzijn en jouw persoonlijke wensen en behoeften. Dat levert steeds weer een buitengewone synergie. Voor mij een enorm gevoel van voldoening en dankbaarheid, voor jou een heerlijk huis om in thuis te komen.

Interieurontwerp particulier

Interieurontwerp zakelijk

behoeftenpiramide

Waarom is dat gevoel van thuiskomen zo belangrijk?

In de ratrace waarin we met z’n allen leven, worden we continu belaagd met indrukken, meningen en inspiratie. We staan de hele tijd bloot aan prikkels, hebben allerlei to do lijsten en agendapunten af te vinken. En hoewel niet iedereen zich daarvan bewust is, is de aanslag daarvan op ons zenuwstelsel niet te onderschatten. We hebben een plek nodig waar we de deur achter ons dicht kunnen trekken en de prikkels van de dag kunnen laten neerdwarrelen. Een plek waar we onze zintuigen tot rust kunnen laten komen.

Een plek voor jezelf om je even terug te trekken, wordt in onze maatschappij helaas niet als prioritair gezien en zelfs vaak als onnodige luxe beschouwd. Niets is minder waar! Een warme en gezellige thuishaven waar je je veilig en geborgen voelt, is een basisbehoefte van de mens! De bekende psycholoog Abraham Maslow heeft daaromtrent een mooi piramide model ontwikkeld die onze menselijke behoeften in kaart brengt. De behoefte aan veiligheid en geborgenheid is een primaire levensbehoefte! Zie het dus niet als pure luxe. Zie het als voorwaarde voor verdere persoonlijke groei en dat ultieme geluksgevoel.

Wat maakt een doordacht interieurontwerp zo ontzettend waardevol?

In deze snelle wereld, waar een oneindig aanbod aan goederen en diensten je naar het hoofd worden geslingerd, is het vaak lastig om door de bomen het bos nog te zien. Het is een ware kunst om niet alles blindweg te kopiëren en je persoonlijkheid te bewaren, om jezelf niet voorbij te lopen. Het is belangrijk om stil te staan bij wat JIJ mooi en belangrijk vindt, waar JIJ je fijn bij voelt. En daar komt meer bij kijken dan alleen het knippen en plakken van verschillende items uit de winkel.

Een thuishaven creëren waarin jij je veilig en geborgen voelt, betekent niet alleen stil staan bij het esthetische plaatje ervan. Het gaat ook om de onmeetbare waarnemingen van de zintuigen. Een doordacht interieurontwerp biedt een duidelijk stappenplan wat is gebaseerd op persoonlijkheid, beleving en balans. Het moet aansluiten bij wie JIJ in wezen bent, wat JOUW zintuigen streelt en waar JIJ tot rust komt. Leef JOUW leven en straal die eigenheid uit in je interieur. Of dat nu een woonhuis, restaurant of praktijkruimte is. Want daar voel je je het beste: een plek waar je jezelf mag zijn en die past als een perfect gesneden maatpak.

Huis Van Hees heeft als missie om jou daarbij te helpen! Een écht thuis creëren is een proces...

Over het maken van een volledig interieurplan gaat wat tijd overheen. Even een snel ontwerp in elkaar knutselen, past niet bij mij en uiteindelijk ook niet bij jou. Om een interieur te kunnen neerzetten wat volledig bij jou past, moet ik als het ware onder je huid kruipen. Ik moet kunnen voelen, ruiken, zien wat jouw wensen zijn en waar de specifieke ruimte om vraagt. Ik moet me verdiepen en alle informatie die jij me geeft in me op kunnen nemen. Dit heeft tijd nodig om even flink te “borrelen” en beetje bij beetje komen daar plannen uit die ik omzet naar concrete voorstellen voor jouw woning of bedrijfsruimte. 

Stap voor stap werken we samen verder aan dit creatieve proces.


Dit zijn de stappen die we doorlopen:

  • Fase 1 // Kennismaking en inventarisatie
  • Fase 2 // Concept plan
  • Fase 3 // Definitief interieurplan
  • Fase 4 // Uitvoering

Een écht thuis creëren is een proces...

Een volledig interieurplan creëren kost tijd. Even een snel ontwerp in elkaar knutselen, past niet bij mij en  uiteindelijk ook niet bij jou. Om een interieur te kunnen neerzetten wat volledig bij jou past, moet ik als het ware onder je huid kruipen. Ik moet kunnen voelen, ruiken, zien wat jouw wensen zijn en waar de specifieke ruimte om vraagt. Ik moet me verdiepen en alle informatie die jij me geeft in me op kunnen nemen. Dit heeft tijd nodig om even flink te “borrelen” en beetje bij beetje komen daar plannen uit die ik omzet naar concrete voorstellen voor jouw woning of bedrijfsruimte. Stap voor stap werken we samen verder aan dit creatieve proces.

Dit zijn de stappen die we doorlopen:

  • Fase 1 // Kennismaking en inventarisatie
  • Fase 2 // Concept plan
  • Fase 3 // Definitief interieurplan
  • Fase 4 // Uitvoering

Proces & Werkwijze

Fase 1 // Kennismakingsgesprek en inventarisatie

Alles start met een persoonlijke kennismaking. Ik kom langs op de locatie om samen met jou de wensen en behoeften in kaart te brengen. Ik maak een offerte waarin gespecificeerd staat wat ik ga uitwerken, het verloop van de opdracht, de werkwijze en aansluitend de kosten zodat je een goed beeld hebt van het proces. Wanneer alles naar wens is, ga ik voor je aan de slag!

Fase 2 // Concept plan

Ik ga aan de gang met alle informatie en laat mijn creativiteit er op los. De contouren van het plan worden nu zichtbaar. In een tweede gesprek nemen we samen het concept plan door, waarbij de koers richting de uitwerking ervan eventueel nog wordt bijgesteld.

Fase 3 // Definitief interieurplan

Het concept plan wordt verder uitgewerkt met concrete voorstellen voor de afwerking en inrichting van de ruimte: verfkleuren, materialen, meubelen, verlichting en accessoires. Zo ontstaat een totaalplaatje van het nieuwe interieur. Het interieurplan dient als leidraad bij de verdere uitvoering ervan en wordt in een derde gesprek uitgebreid gepresenteerd.

Fase 4 // Uitvoering

Na presentatie van het plan kun je zelf aan de slag om het interieur ook daadwerkelijk te gaan realiseren. Desgewenst is het mogelijk om in deze fase ondersteuning van Huis Van Hees in te schakelen. Dit kan zijn bij advies voor aankopen, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering. Passend in mijn persoonlijke werkwijze kom ik graag na afspraak nog een keer langs om het resultaat te bewonderen.

Wat anderen zeggen over Huis Van Hees

Wat een leuk mens ben je Conny. Jij hebt van ons huis echt een thuis gemaakt. Een prachtig ontwerp, niet alledaags en helemaal onze stijl, dat heb je feilloos aangevoeld. En wat geeft het een rust voor ons, nergens over na hoeven denken en toch een perfect huis krijgen. Nogmaals super bedankt!
Ramona
Achter Huis van Hees staat de vakvrouw Conny. Zij heeft voor ons een prachtig interieurplan gemaakt. De samenwerking met haar verliep prettig, omdat ze luisterde naar onze wensen. Ze praat niet alleen, maar observeert, vraagt en koppelt terug. Zo werden onze wensen ook voor ons expliciet. Bij het eerste contact gaf ze ons vertrouwen dat we een mooi, passend en stijlvol interieur zouden krijgen. Die belofte heeft ze waar gemaakt door het maken van een prachtig plan. We konden Conny ook gedurende het verdere proces om hulp vragen bij de aanschaf van meubels, bouwmaterialen en accessoires. Het plan is een vast onderdeel in mijn tas geworden. Ik laat het vol trots zien aan geïnteresseerden, maar ook tover ik het naar boven in winkels om te matchen met kleur/stijl enz. Het geeft richting aan de keuzes die we voorheen moeilijk gemaakt kregen. Zeker een aanrader!

Miek

Lieve Conny, wat super fijn dat je ons geholpen hebt om keuzes te maken bij de inrichting van onze nieuwbouw woning! Je kwam met veel creatieve ideeën maar bewaakte daarbij wel altijd onze wensen. Een mooi naslag werk met veel tips en ideeën waar we enorm blij mee zijn en wat ons een super goed houvast geeft bij het verder vormgeven van onze inrichting! 

Wendy

Ben je er klaar voor? Let's make magic happen!

arrow_drop_up arrow_drop_down