#lookandseethebeauty

4-DAAGSE CHALLENGE start op 11-11-2021

Mijn geschenk aan jou om in deze transformatieve tijd focus te houden op

al het moois om je heen en dat fijne en blije gevoel te vertalen naar je interieur 


Dit is wat je van me krijgt...

Bewustzijn

In een wereld die steeds sneller draait en waarin negativiteit soms lijkt te overheersen, laat ik je zien dat er zoveel moois is om op te focussen. Wat je aandacht geeft, groeit. Als je je bewust bent van alle geluk om je heen zal je meer geluk aantrekken. En daarom daag ik je uit om af en toe stil te staan, écht te kijken en te zíen hoe mooi de wereld is.

Look and see the beauty!

Inspiratie

Ik inspireer je om de dingen om je heen goed in je op te nemen. Ze niet alleen te zien maar ook te voelen. Dankbaar te zijn voor al die kleine dingen en te genieten met ál je zintuigen.

Door ze vast te leggen in je geheugen kan je het gevoel steeds weer oproepen als je daar behoefte aan hebt. Maar er is meer… Door ze ook vast te leggen op foto kan je het gevoel ook vertalen naar je interieur.

Unieke methode

Ik laat je zien hoe je een foto waar jij blij en warm van wordt, kunt inzetten zodat je dat fijne en warme gevoel ook in jouw huis kunt ervaren. Ik leer je met deze unieke methode hoe jij ervoor zorgt dat jouw interieur 100% bij je past en dat je huis eindelijk aanvoelt als een warme thuisplek. Weg met copy-past en het volgen van trends. Met deze methode creëer jij jouw eigen persoonlijke stijl!

Jouw persoonlijke moodboard

In deze challenge motiveer ik jou om datgene waar jij blij van wordt ook terug te laten komen in je woning. Door ál je zintuigen in te zetten en te ontdekken welke kleuren, vormen en texturen jou blij maken, creëer je een belangrijke basis voor jouw interieur. Ik deel alvast belangrijke tools met je voor het realiseren van jouw unieke moodboard.

Gratis toegang tot de tribe

De online leeromgeving is een plek waar je kunt verbinden met je mede-tribers. Samen ga je dit avontuur aan. Dit pad samen bewandelen, is zoveel mooier, leuker en inspirerender dan in je eentje. Door deel te nemen aan deze challenge krijg je exclusief gratis toegang tot de tribe en natuurlijk mijn voortdurende support langs de zijlijn!

Winactie

De stappen binnen deze challenge zijn essentieel voor het creëren van een persoonlijk interieur. Om jou te motiveren ze allemaal te doorlopen, heb ik een winactie opgezet. Doe je actief mee en vind je het leuk om je resultaten te delen? Dan maak je kans op een leuke  prijs! En voor iedereen die meedoet tot aan het einde, volgt er een leuke verrassing!
Natuur in huis

Neem jouw levensgeluk in eigen hand!

Wellicht herken je dit:

 • Al het nieuws uit de buitenwereld haalt je uit balans
 • Je voelt je vaak onrustig en onzeker
 • Je hebt behoefte om je terug te trekken en te cocoonen maar...
 • ... 'thuis' voel je je ook niet helemaal thuis
 • Je mist een plekje voor jezelf
 • Je verlangt naar een cocon waar je wordt omringd door datgene waar jij blij van wordt

Als je je focus op het positieve verliest en geen warme thuisplek hebt die bescherming biedt tegen alle chaos in de buitenwereld, dan kan dat ertoe leiden dat je de verbinding met jezelf verliest in de rollercoaster van dit leven.

En daarom heb ik de #lookandseethebeauty challenge in het leven geroepen...

weggever interieurstyling

LET OP:

Deze challenge kan je leven transformeren

Wil je meer rust in je hoofd en meer vuur in je hart? Verlang je ernaar om te leven vanuit je zielsmissie en meer vertrouwen te voelen... in jezelf en in het leven? Wil je weer kunnen genieten van de kleine dingen en meer leven in het moment, zonder je zorgen te maken over de toekomst of het verleden?

Dan is het van groot belang om uit de angstverhalen en negatieve scenario's te stappen en je focus te verleggen naar het positieve. Want oh wat is er zoveel moois om ons heen wat we zo als vanzelfsprekend zien, wat zo 'gewoon' is geworden dat we het niet eens meer bewust opmerken. 

Ons menselijk brein is van nature gefocust op alles wat fout gaat. Dat 'cadeautje' hebben we overgeërfd van onze verre voorouders die alert moesten zijn voor elk dreigend gevaar. Toen een levensreddende eigenschap, nu een belemmering voor onze levensvreugde.

Laat jij je omver blazen door wat er fout gaat in de wereld? Of focus je op de magie en de lichtpuntjes die je omringen? Weet dat je hierin een keuze hebt! Je focus, je gedachten en emoties bepalen de kwaliteit van je leven. 

SAMEN gaan we op zoek naar die kleine cadeautjes die elke dag weer op ons pad komen. We laten ons erdoor inspireren, onderzoeken wat maakt dat onze harten er warm van worden... en we zetten het in als tool om er ook onze huizen mee te verwarmen. 

Want die kleine dingen die jou blij maken, die 100% met jou resoneren en je thuis laten komen in jezelf... hebben unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat je dat gevoel van thuiskomen ook kunt toepassen in je huis. Naar die eigenschappen gaan we samen op zoek...

De #lookandseethebeauty challenge is GRATIS

& laat je thuiskomen in je huis én in jezelf!

 • Het is effectief, makkelijk, leuk en laagdrempelig
 • Je merkt vanaf dag 1 verschil in je gemoedstoestand
 • Je wordt je bewust van datgene waar jij blij van wordt
 • Je weet welke kleuren, vormen en texturen bij jou én bij elkaar passen
 • Je krijgt helder welk kleurenpalet zorgt voor jouw ultieme thuisgevoel
 • Je ontvangt directe support van mij en je mede-tribers binnen de Huis Van Hees Tribe!
 • Je zult ervaren dat je veel meer rust, voldoening en dankbaarheid ervaart
interieurstyling


Met #lookandseethebeauty ga jij meer rust en balans ervaren

in jezelf én in je interieur

GRATIS kick-start naar dat ultieme gevoel van thuiskomen

START OP 11-11-2021

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

WHEN WE FOCUS ON THE BEAUTY

OUTSIDE OF OURSELVES

WE OFTEN END UP FOCUSSING ON THE BEAUTY

THAT LIES WITHIN OURSELVES


Vertel je familie en vrienden over de GRATIS toegang tot

deze 4-daagse #lookandseethebeauty Challenge