De magie van een nieuw begin

Oh wat een magische dag! De start van een nieuw blog. ‘Nieuw’ omdat ik met Huis Van Hees een nieuwe koers ga varen. Of beter gezegd: een heldere en duidelijke koers, een koers die me is ingegeven door iets groters dan ikzelf. Een koers ontstaan vanuit mijn missie, vanuit mijn hart!

Nu is het tijd om JOU te helpen groeien


En met deze missie is ook een nieuwe website ontstaan, een nieuw aanbod, een nieuwe blog. In de artikelen die ik eerder deelde op mijn vorige website kon je veelal inspiratie vinden over hoe interieur en bewustzijn samengaan. Ik deelde er achtergrondinformatie, tips & tricks, mijn hersenspinsels en zielenroerselen. Ik gaf je een kijkje achter de schermen waarbij je kon volgen hoe ik een complete carriéreswitch maakte en in een paar jaar tijd groeide van een thuisblijfmama naar een thuiswerkmama met een succesvol bedrijf. En met deze nieuwe blogs en mijn nieuwe aanbod wil ik nu JOU helpen groeien!

Kom thuis bij Huis Van Hees


Hiermee wil ik een plek creëren waar je even kunt landen, waar je even kunt bijkomen van alle prikkels uit de hectische buitenwereld. Een plek waar je inspiratie kunt vinden, waar je verbinding kunt maken, waar je wat zonneschijn aan je leven kunt toevoegen. Een plek om thuis te komen…

Ik geloof er heel sterk in dat iedereen nood heeft aan een veilige en warme thuishaven. In het dagelijkse leven draag ik mijn steentje daartoe bij door fysiek een thuis voor én met mensen te creëren. Maar ook in figuurlijke zin wil ik een thuishaven bieden door verbinding te creëren tussen gelijkgestemde zielen. Van daaruit is de Huis Van Hees Tribe gegroeid. Een groep mensen die resoneren met mijn boodschap en die zich geïnspireerd voelen door mij én door elkaar.

Communicatie met de ‘tribe-leden’ gebeurt via de nieuwsbrief, cursussen, mijn podcast en ook via Instagram en Facebook. We hebben het over interieur, de invloed van kleuren en materialen, de natuur naar binnen brengen, een persoonlijk interieur creëren… Maar ook over psychologie, bewustzijn, spiritualiteit. De Huis Van Hees Tribe is de plek waar interieur en bewustzijn samenkomen. De plek om thuis te komen in je huis, maar ook thuis te komen in jezelf.

Of je nu een creatieveling bent die graag met interieur bezig is of je bent die bewuste interieurliefhebber die op zoek is naar diepgang en verbinding: ik heet je VAN HARTE WELKOM bij de tribe! Pak lekker een dekentje en schuif gezellig aan bij het kampvuur. Ik hoop dat je je hier thuis voelt en kan niet wachten om je beter te leren kennen en verder te inspireren!