keuzes maken
Hartgedachten
Conny Van Hees
Hartgedachten
10/08/2022
1 min
0

Ben jij bang om verkeerde keuzes te maken?

10/08/2022
1 min
0
Bang zijn om een verkeerde keuze te maken is een gevoel dat ontstaat op het moment dat we voor keuzes staan en we niet goed weten wat we precies willen doen. We schieten vaak in ons hoofd, gaan piekeren en steeds maar weer overdenken, net zolang tot onze hersencellen dusdanig in de war zijn geraakt dat we de situatie niet meer helder kunnen zien.

Belangrijke keuzes maak je niet met je hoofd.

Die maak je met je hart.


En dat is precies het probleem. We betrekken onze mind er steeds weer bij in de hoop dat die het ‘juiste’ pad kan aangeven. Maar belangrijke keuzes maak je niet met je hoofd. Die maak je met je hart
Vaak weten we, ondanks het getetter van onze eigen mind en de goedbedoelde adviezen van anderen, wel wat we écht willen. Wat niet wil zeggen dat het altijd makkelijk is om het onderscheid te maken tussen wat je hoofd je ingeeft en wat je hart je influistert.
Weet dan, lieve jij, dat elke keuze de juiste keuze is. Er is geen goed of fout. Elke keuze zal jou de levenslessen leren die jij op dat moment nodig hebt. Op elk pad zal je de cadeautjes ontdekken die je precies op dat moment kunt gebruiken. 
Je bent precies waar je moet zijn. 
Altijd.
Reacties
Categorieën