Ben jij bang om verkeerde keuzes te maken?
08 oktober 2022 

Ben jij bang om verkeerde keuzes te maken?

Bang zijn om een verkeerde keuze te maken is een gevoel dat ontstaat op het moment dat we voor keuzes staan en we niet goed weten wat we precies willen doen. We schieten vaak in ons hoofd, gaan piekeren en steeds maar weer overdenken, net zolang tot onze hersencellen dusdanig in de war zijn geraakt dat we de situatie niet meer helder kunnen zien.

Belangrijke keuzes maak je niet met je hoofd.

Die maak je met je hart.


En dat is precies het probleem. We betrekken onze mind er steeds weer bij in de hoop dat die het ‘juiste’ pad kan aangeven. Maar belangrijke keuzes maak je niet met je hoofd. Die maak je met je hart
Vaak weten we, ondanks het getetter van onze eigen mind en de goedbedoelde adviezen van anderen, wel wat we écht willen. Wat niet wil zeggen dat het altijd makkelijk is om het onderscheid te maken tussen wat je hoofd je ingeeft en wat je hart je influistert.
Weet dan, lieve jij, dat elke keuze de juiste keuze is. Er is geen goed of fout. Elke keuze zal jou de levenslessen leren die jij op dat moment nodig hebt. Op elk pad zal je de cadeautjes ontdekken die je precies op dat moment kunt gebruiken. 
Je bent precies waar je moet zijn. 
Altijd.
Over de schrijver
Mijn naam is Conny Van Hees, bezieler van Huis Van Hees. Als voormalig psychologe verdiep ik me al ruim 20 jaar in de psyche en het bewustzijn van de mens. Zo’n 12 jaar geleden is daar de passie interieur bijgekomen. Jarenlang ben ik zoekende geweest. Zoekend naar een plek waar ik mezelf kon zijn. Zoekend naar een plek waar ik me fijn voelde. Ik zwierf de wereld rond en kwam erachter dat thuis geen vaste plek is, maar een gevoel. Een gevoel wat je in je draagt. Zolang ik buiten me bleef zoeken, zou ik het nooit vinden. Een spannende maar magische reis naar binnen volgde… En hoewel ik leerde dat het enige echte ‘thuis’ die plek in je hart is, werd ik me er tevens bewust van hoe onze omgeving weldegelijk invloed heeft op ons welbevinden en geluksgevoel en ons kan ondersteunen, juist bij die weg naar binnen… Eén van mijn doelen in dit leven is dan ook om jou dat ultieme gevoel van thuiskomen te laten ervaren. Enerzijds door je de connectie te laten ervaren met je prachtige hart, je 'thuis' wat je altijd bij je draagt. Anderzijds door jouw omgeving zo vorm te geven dat het een helende en voedende afspiegeling wordt van jouw binnenwereld. Mijn missie is om jou te laten THUISKOMEN, in je huis en in jezelf.
Reactie plaatsen

Voorkom dat je de leukste blogs misloopt!

Sluit je nu aan bij de tribe en ontvang  bericht over nieuwe blogs, leuke aanbiedingen, tips &tricks en inspirerende nieuwtjes omtrent interieur en bewustzijn!

50%
Benieuwd naar leuke acties & interessante nieuwtjes of wil je gewoon lekker geïnspireerd worden?
Sluit je dan nu aan bij de Huis Van Hees Tribe!
Meld je nu aan
Nieuwsbrief interieur