geel interieur
Hartgedachten
Conny Van Hees
Hartgedachten
10/14/2022
1 min
0

Wat correct is voor het ego is niet altijd correct voor lichaam en ziel

10/14/2022
1 min
0
Heb jij thuis een plekje waar je lichaam zich heerlijk kan settelen en zich gevoed en ondersteund voelt? Niet alleen fysiek, door bijvoorbeeld weg te zakken in een heerlijke stoel, maar ook mentaal en emotioneel? Heb je een plek waar je zintuigen optimaal gevoed worden, waar je helemaal in de ontvangstmodus kunt zakken en je kunt laten verwennen door je omgeving?

Wat correct is voor het ego

is niet altijd correct voor lichaam en ziel


Het kan gek klinken en misschien heb je er nooit op deze manier bij stilgestaan, maar ik heb zoveel huizen gezien waar dat plekje ontbreekt. Terwijl je fysieke lichaam -maar ook zeker je mentale en emotionele systeem - die plek broodnodig heeft om met regelmaat weer op te laden. Zeker in onze hedendaagse wereld  

En dat heeft absoluut niet alleen maar te maken met het visuele plaatje van een huis. Een interieur kan er oogverblindend mooi en stijlvol uitzien, maar tegelijk een aanfluiting zijn voor je lichaam en zintuigen. 
Wat correct is voor het ego is niet altijd correct voor lichaam en ziel.
Zorg er daarom voor dat je op z’n minst één fijne plek hebt waar je wordt uitgenodigd om alleen maar even te ZIJN. Ver weg van kalenders, klokken en to-do lijsten. 
Om zo’n plek te creëren, is het belangrijk dat je weet wat voor jou voedend is. Alleen dán kan je helemaal opladen zodat de levensenergie weer volop doorheen je lichaam kan stromen.

𝘞𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘨𝘳𝘢𝘢𝘨 𝘻𝘰’𝘯 𝘱𝘭𝘦𝘬𝘫𝘦 𝘤𝘳𝘦ë𝘳𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘦𝘻𝘦𝘭𝘧, 𝘷𝘰𝘦𝘭 𝘫𝘦 𝘥𝘢𝘯 𝘷𝘳𝘪𝘫 𝘰𝘮 me te benaderen zodat we samen kunnen kijken hoe 𝘫𝘪𝘫 𝘫𝘦 𝘻𝘪𝘯𝘵𝘶𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘬𝘶𝘯𝘵 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘬𝘶𝘯𝘵 𝘵𝘩𝘶𝘪𝘴𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘫𝘦 𝘩𝘶𝘪𝘴.Reacties
Categorieën